Gebruikte fietsen

Ruim assortiment

Bij Tweewielercentrum Jac Sulter hebben wij een ruim assortiment aan tweedehands fietsen. Wij scheiden onze gebruikte fietsen in gebruikt elektrisch en gewone gebruikte fietsen. U vind deze fietsen op onze website door op de onderstaande afbeeldingen te klikken.

Niet wat u zoekt

Het kan voorkomen dat ondanks dat wij een ruim assortiment aan gebruikte fietsen hebben, de fiets voor u hier niet tussen zit. Schroom dan niet om ons een berichtje te sturen, een telefoontje naar ons te plegen of gewoon langs te komen in de winkel. Dan gaan wij ons uiterste best doen om de fiets die u wilt te krijgen.

Complete assortiment

Ondanks dat wij onze website regelmatig updaten, kan het voorkomen dat ons assortiment gebruikte fietsen anders is in de winkel. Uiteraard komt het ook voor dat wij onze fietsen nog niet op onze website hebben gezet. Omdat wij deze bijvoorbeeld pas net hebben ingeruild. Bent u dus op zoek naar een gebruikte fiets, loop dan altijd even binnen. Zo weet u zeker wat er is, en kunnen wij u misschien blij maken met fietsen die op korte termijn worden ingeruild.

 
 
                                


Kom voor ons complete assortiment langs in de winkel