Fietsverzekering


Nadat u een  fiets heeft aangeschaft wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw fiets. Daarom kan het handig zijn om uw fiets te verzekeren. Want het is natuurlijk heel vervelend als u schade krijgt aan uw nieuwe fiets of nog erger uw fiets word gestolen! Bij de aanschaf van uw fiets, Nieuw of gebruikt adviseren wij u graag over de verzekering van uw nieuwe fiets. Want ook qua verzekeringen zijn er een aantal keuzes die gemaakt kunnen worden. Wilt u bijvoorbeeld voor 3 of voor 5 jaar verzekeren, of gaat u toch voor de doorlopende verzekering?


Kies de verzekering die het beste bij u past


* Blijven fietsen verzekering

De ANWB Blijven fietsen verzekering is een verzekering waarbij u altijd blijft fietsen. Met deze verzekering kan de fiets snel weer terug worden gevonden dankzij de track en trace die wij voor u op de fiets plaatsen.Word uw fiets gestolen en word de fiets niet binnen 24 uur teruggevonden door de ANWB dan krijgt u de aanschafwaarde uitgekeerd. Ook de schade bij een aanrijding of val word bij deze verzekering vergoed.


* Aflopende fietsverzekering

Bij een aflopende fietsverzekering kunt u kiezen tussen een verzekering voor schade voor 3 jaar of 5 jaar. U bent dan 3 of 5 jaar lang verzekerd tegen de schade die u eventueel krijgt aan de fiets. Hier zit wel een eigen risico aan vast van €25,-. Bij de schade en diefstal verzekering bent u verzekerd tegen schade met een eigen risico van €25,- en tegen diefstal zonder eigen risico.

En het prettige aan het afsluiten van een verzekering bij Tweewielercentrum Jac Sulter is dat wij bijna alles voor u kunnen regelen! Wij repareren de fiets zo snel mogelijk en handelen het papierwerk af.