Onderhoud en reparatie

Onderhoud aan u fiets is ontzettend belangrijk, het kan de levensduur van de fiets namelijk verlengen. Daarom hebben we bij Tweewielercentrum Jac Sulter de onderhoudsbeurt. Maar ook het onderhoud dat u zelf kunt plegen is natuurlijk erg belangrijk.

Wat kunt u zelf doen

Het is verstandig om u fiets met enige regelmaat schoon te maken. Zo voorkomt u dat de fiets sneller slijt en de onderdelen dus langer meegaan. Het is het best om dit regelmatig te doen, omdat anders het vuil moeilijker van u fiets te verwijderen is. Heeft u de fiets helemaal schoongemaakt, dan is het makkelijk om deze fiets nog even op te poetsen zodat u fiets er weer als nieuw uitziet. Voor het juiste poetsmateriaal kunt u bij ons in de winkel langskomen. Tevens is dit te vinden in onze webshop.

Reparatie

Ook de reparatie van u fiets kunt u zelf doen. Bij Tweewielercentrum Jac Sulter hebben wij alle benodigde materialen voor uw reparatie op voorraad. En mocht het voorkomen dat wij iets niet in huis hebben, Dan bestellen wij het en word het de volgende dag bij ons geleverd of u besteld het in de webshop, zodat het bij u thuis word afgeleverd en u direct aan de slag kunt.

Mocht u niet de handigheid hebben of de tijd niet kunnen vinden om het zelf te doen, dan kunt u een reparatie ook bij ons laten uitvoeren. Kom hiervoor langs in de winkel, of maak een afspraak via het contactformulier of via de telefoon (0598-626044). Wij kunnen u eventueel eerst een prijsindicatie geven zodat u weet wat de kosten van de reparatie ongeveer zullen bedragen.

Onderhoudsbeurt

Plan regelmatig uw onderhoudsbeurt in bij onze werkplaats. Dit zorgt er voor dat u altijd veilig en vertrouwd op weg kunt. bij een onderhoudsbeurt controleren wij er alle belangrijke onderdelen van de fiets. zodat u zeker weet dat u veilig onderweg bent. Naast het nalopen van de onderdelen, stellen wij ook altijd de versnellingen. Voor de complete behandeling tijdens een onderhoudsbeurt klikt u op de link hieronder.

Hoe plan ik een onderhoudsbeurt

U kunt u onderhoudsbeurt inplannen door te bellen naar 0598-626044 of een mail te sturen naar Info@tweewielercentrumjacsulter.nl heeft u verder nog vragen over de onderhoudsbeurt dan kunt u ook ons contactformulier invullen.