Service pakket

Als trotse bezitter van een nieuwe fiets ontvangt u van Jac Sulter een service-pakket voor onbezorgd jarenlang fietsplezier!
Zo'n compleet service-pakket bestaat uit:

AFLEVERING
Naast een deskundig advies bij aankoop, wordt de fiets door Tweewielercentrum Jac Sulter bij aflevering perfect afgesteld voor gebruik.

SERVICEBEURTEN
Na ingebruikname is het van groot belang, dat na circa twee en zes maanden uw fiets wordt aangeboden voor een servicebeurt. De gehele fiets wordt grondig geinspecteerd op spanning en afstelling. Een dergelijke controlebeurt kost circa € 50,- en elektrofiets € 70,-. Op vertoon van de afgegeven servicekaart wordt de eerste servicebeurt door Tweewielercentrum Jac Sulter geheel gratis uitgevoerd en de tweede servicebeurt wordt u aangeboden met 50% korting.

GRATIS THUISBEZORGING
Indien u dat wenst wordt uw nieuwe fiets kostenloos bij u thuisbezorgd. Bij reparaties aan een fiets is ophaalservice mogelijk. Vraag informatie bij Tweewielercentrum Jac Sulter.

GRATIS LEENFIETS
Voor zover onze voorraad "reserve" fietsen strekt, stellen wij u bij reparaties kostenloos een leenfiets ter beschikking.

FIETSPLEZIER VOOR JAREN...
Om uw fiets blijvend optimaal te laten functioneren is het regelmatig nodig uw fiets (minimaal ééns per jaar) aan te bieden voor een onderhouds en/of controlebeurt. Uw Tweewielercentrum Jac Sulter beschikt over alle kennis, apparatuur en middelen om dit voor u te verzorgen.