Elektrische fietsen

Kwaliteit

Een fiets is niet zomaar een aankoop, u koopt een fiets en hoopt hier natuurlijk een aantal jaren op  te fietsen. Daarom verkopen wij bij Tweewielercentrum Jac Sulter alleen fietsen van topkwaliteit. Wij staan voor 100 procent achter de kwaliteit van onze fietsen.

Fiets op maat

Om er voor te zorgen dat u jarenlang fietsplezier heeft van uw fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat heeft. Bij Tweewielercentrum Jac Sulter geven wij u een passend advies over de Framemaat van de nieuwe fiets. 

Plaats van de motor

De plaats van de motor is erg belangrijk bij een elektrische fiets. De motor kan zich op 3 plekken bevinden. In het voorwiel, in het achterwiel en in het midden van de fiets bij de trap as. Voor de belangrijke keuze waar u de motor graag zou willen hebben. En de voor en nadelen van de plaats van de motor staan onderaan deze pagina een aantal handige links.

Proefrit

U wilt voordat u een nieuwe fiets aanschaft natuurlijk de nieuwe fiets uittesten. Dat is uiteraard geen enkel probleem. Kom langs in de winkel, dan zorgen wij er voor dat er een fiets voor u klaar staat waar u een proefrit op kunt maken.

Garantie & Service

Op alle bij ons nieuw aangeschafte fietsen heeft u natuurlijk garantie. Om er voor te zorgen dat u ook daadwerkelijk jarenlang plezier heeft van uw nieuw aangeschafte fiets hebben wij het Tweewielercentrum Jac Sulter Servicepakket. Wat dit inhoud vind u hier. Zo bent u gegarandeerd zeker van veilige, vertrouwde maar bovenal plezierige kilometers.

Voor een passend advies en uitstekende service komt u naar Tweewielercentrum Jac Sulter.

 

Bekijk hier ons assortiment elektrische fietsen


         
  
 

Voorwielmotor »

De voor en nadelen van een voorwielmotor Voorde...

Middenmotor »

De voor en nadelen van de middenmotor Voordelen...

Achterwielmotor »

De voor en nadelen van een achterwielmotor Voor...