Nieuws

GIANT: Collectie 2020

Maandag 29 september 2019 zijn we in Lelystad bij de Giant fabriek geweest om de 2020 collectie te bekijken! En hier zitten weer een aantal hele mooie fietsen tussen! Giant is een van de grootste producenten van fietsen ter wereld. En een deel van deze fietsen word gewoon in ons mooie land gemaakt. We kunnen dus wel zeggen dat Giant een echte nederlandse fiets is. Daarnaast is Giant ook een van..

Qwic Sneak preview 2020

Afgelopen zondag zijn wij in Zaandam naar de Qwic Sneak preview 2020 geweest. Hier hebben wij alle nieuwigheden en de nieuwe 2020 collectie van Qwic mogen zien! En daar zaten een aantal hele mooie fietsen tussen! Lees hieronder onze bevindingen over de fietsen! Ieder jaar veranderd de collectie van onze merken een beetje. Wat wij vorig jaar al zagen en dit jaar echt door gaat komen zijn de Intu..

NIEUW: Vanaf nu in ons assortiment!

De fietsen van Burgers hebben wij vanaf nu ook in ons assortiment! Over Burgers Het merk Burgers is geboren in 1869. In dat jaar opent Henricus Burgers uit Deventer de eerste fietsfabriek in Nederland: Burgers E.N.R. (Eerste Nederlandse Rijwielfabriek). De fietsen die toen van de spreekwoordelijke band rolden ziet u vandaag de dag nog steeds terug. Hier en daar zijn er wat technische aanpass..

KOOPGIDS: Welke motor wil ik in mijn fiets?

Het is inmiddels alweer bijna februari. Bent u van plan om dit jaar een nieuwe elektrische fiets aan te schaffen. Dan is het verstandig om u goed te orienteren. Want er zijn een heleboel keuzes die u moet maken bij de aanschaf van een elektrische fiets. Een van deze keuzes is de motor. Wil ik een voorwielmotor? Of ga ik toch voor de middenmotor? Ik hoor dat de Bosch motor een goede motor is. Ma..

KOOPGIDS: Actieradius van de fiets!

Dit moet je weten over de actieradius van een e-bike   Bij het aanschaffen van een nieuwe e-bike is het belangrijk te kijken naar de actieradius van de e-bike. Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over de actieradius. Actieradius – wat is het eigenlijk? De actieradius van een e-bike bepaalt hoeveel kilometer kun je fietsen met een volle accu. De kwaliteit e..