Pegasus Siena E7F Belt disc lage instap

Specificaties

Aandrijving Gates beltdrive
Display Bosch Intuvia display
Motor Bosch Active Line Plus 50NM kopel
Plaats accu in Bagagedrager
Plaats motor midden
Remmen Shimano hydraulische schijfremmen
Versnellingen Shimano Nexus 7

Beschrijving

De Siena is onze meest populaire e-bike, en dat is niet voor niets! Hoe eenvoudig en aangenaam modern fietsen zijn kan, bewijst de Pegasus Siena E7 Plus e-bike. De zithouding (geometrie) is door het vernieuwde frame comfortabeler geworden waardoor je heerlijk rechtop kunt fietsen. Bovendien heeft het nieuwe damesframe een brede lage instap. Het damesframe is bijzonder stijf, wat de rijeigenschappen ten goede komt. Zo fiets je ook fijn met bijvoorbeeld volle fietstassen. 

De fiets is uitgevoerd met een Bosch Active Line Plus middenmotor, Standaard een 400WH accu en hydraulische schijfremmen. Het Intuvia Display die op de fiets zit is goed afleesbaar. Verder heeft de fiets een Gates Beltdrive waardoor de fiets onderhoudsarm word. 


 

 

Pegasus Siena E7F Belt disc lage instap

Siena E7 Belt
2.499,
Op voorraad in de winkel
Ik wil proefrijden!
 
Verstuur

Proefrijden is belangrijk, Daarom kunt u een fiets bij ons niet online kopen. Wij vinden het belangrijk dat u een fiets (of een soortgelijke fiets) eerst uitprobeert. Daarom kunt u bij ons een proefrit boeken voor de betreffende fiets waarna wij contact met u opnemen. Wanneer de fiets (of een soortgelijke fiets) voor u klaar staat om hem te proberen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen