Pegasus Ravenna Evo 7 Disc lage instap
Pegasus Ravenna Evo 7 Disc lage instap

Specificaties

Aandrijving Ketting
Display Bosch Intuvia display
Motor Bosch Active Line Plus 50NM kopel
Plaats accu In frame
Plaats motor midden

Beschrijving

De Pegasus Ravenna Evo 7 disc is een mooie complete fiets die zich uitstekend leent voor allerlei paden. Of je de fiets nou gebruikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer of dat je hem gebruikt om heerlijke lange toertochten mee te rijden. Met deze fiets is het allemaal mogelijk. De fiets heeft een krachtige Bosch active line plus middenmotor met 50 newtonmeter, standaard 400WH accu welke goed is voor gemiddeld 100 kilometer. En deze is nog up te graden naar een 500 of een 625WH accu. 

Verder is de fiets uiteraard van alle gemakken voorzien, denk hierbij aan het Bosch intuvia display, verende voorvork en zadelpen, hydraulische schijfremmen en brede banden voor extra comfort.

Pegasus Ravenna Evo 7 Disc lage instap

Ravenna Evo 7 disc
3.749,
Ik wil proefrijden!
 
Versturen

Proefrijden is belangrijk, Daarom kunt u een fiets bij ons niet online kopen. Wij vinden het belangrijk dat u een fiets (of een soortgelijke fiets) eerst uitprobeert. Daarom kunt u bij ons een proefrit boeken voor de betreffende fiets waarna wij contact met u opnemen. Wanneer de fiets (of een soortgelijke fiets) voor u klaar staat om hem te proberen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen