Kettler Quadriga P5 Belt
Kettler Quadriga P5 Belt

Specificaties

Aandrijving Gates beltdrive
Bereik Tot 120 Kilometer
Display Bosch Intuvia display
Jaar 2022
Motor Bosch Performance Line 65NM koppel
Plaats accu In frame
Plaats motor midden
Versnellingen Shimano Nexus 5

Beschrijving

De Kettler Quadriga P5 is een van de mooie fietsen uit het Assortiment van Kettler. Of je nou de P5 met Belt of met ketting hebt, je hebt gegarandeerd een top fiets.

De fiets is uitgerust met de beste onderdelen. Zo word de fiets aangedreven door de Bosch performance line middenmotor, wat wij een van de beste motoren vinden voor elektrische fietsen, heeft de fiets een 500WH of 625WH accu naar keuze, schijfremmen, verende voorvork en zadelpen en brede banden Voorde beste wegligging!

Wat de fiets vooral onderscheid van andere merken is het frame met een ongekende stabiliteit. En is de fiets netjes afgewerkt met onder andere de accukap die bij de meeste merken van plastic is maar bij de P5 uit het frame gesneden is.


De fietsen van Kettler worden geproduceerd in Hanweiler in het zuiden van Duitsland, waar Kettler onlangs een gigantische fabriek heeft laten bouwen.

Kettler Quadriga P5 Belt

Quadriga P5 Belt
3.599,
Op voorraad in de winkel
Ik wil proefrijden!
 
Verstuur

Proefrijden is belangrijk, Daarom kunt u een fiets bij ons niet online kopen. Wij vinden het belangrijk dat u een fiets (of een soortgelijke fiets) eerst uitprobeert. Daarom kunt u bij ons een proefrit boeken voor de betreffende fiets waarna wij contact met u opnemen. Wanneer de fiets (of een soortgelijke fiets) voor u klaar staat om hem te proberen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen