Kalkhoff Image 3 Excite BLX 2024

Specificaties

Aandrijving Gates beltdrive
Display Bosch Intuvia 100
Motor Bosch Performance line 4 (75nm)
Plaats accu In frame
Plaats motor midden
Versnellingen Enviolo naafversnelling

Beschrijving

De Kalkhoff Image 3 excite BLX is een mooie complete fiets die van alle gemakken is voorzien. De fiets word aangedreven door de Bosch performance line middenmotor met 75NM. Het zogeheten Bosch Smart system. Verder heeft de fiets het Intuvia display en standaard een 500WH accu

De fiets heeft de Enviolo trekking versnellingsnaaf. Waardoor u  oneindig veel schakelmogelijkheden heeft. Verder is de fiets natuurlijk voorzien van hydraulische schijfremmen, verende voorvork en zadelpen en brede bande voor extra comfort.

Wanneer kies je voor deze fiets?
Je kiest voor deze fiets als je op zoek bent naar een alleskunner die veel comfort bied. Want of je op deze fiets een rondje Blauwe Stad doet of een toer maakt door Duitsland, hij kan het allemaal.

Kalkhoff Image 3 Excite BLX 2024

Image 3 Excite BLX
4.199,
Ik wil proefrijden!
 
Versturen

Proefrijden is belangrijk, Daarom kunt u een fiets bij ons niet online kopen. Wij vinden het belangrijk dat u een fiets (of een soortgelijke fiets) eerst uitprobeert. Daarom kunt u bij ons een proefrit boeken voor de betreffende fiets waarna wij contact met u opnemen. Wanneer de fiets (of een soortgelijke fiets) voor u klaar staat om hem te proberen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen

Gerelateerde producten