Kalkhoff Endeavour 7 Belt
Kalkhoff Endeavour 7 Belt

Specificaties

Merk Kalkhoff
Aandrijving Gates beltdrive
Display Bosch Kiox display
Jaar 2021
Motor Bosch Performance Line CX 85NM koppel
Plaats accu In frame
Plaats motor midden
Remmen Shimano MT420
Versnellingen Enviolo naafversnelling

Beschrijving

Energiek de toekomst tegemoet, De Kalkhoff Endeavour 7 Belt is sportief, onderhoudsarm en mooi! Dankzij de traploze naafversnelling en de onderhoudsarme riemaandrijving kunt u op deze fiets optimaal genieten. De fiets is van alle gemakken voorzien. De krachtige Bosh middenmotor in combinatie met de grote intube accu zorgen er voor dat u vele prettige kilometers kunt maken op deze fiets.

De fiets is uitgevoerd met de krachtigste Bosch motor, de Bosch Performance CX motor met 85NM koppel. 625WH intube accu, de Gates CDX Beltdrive, Compact Bosch Kiox display en de Enviolo trekkings traploze naafversnelling geven deze fiets het ultieme comfort.

De fiets is verkrijgbaar in 2 kleuren, Magicblack/Jetgrey matt en magicblack/winered matt en het herenmodel is leverbaar in de framematen M/48, L/53 en XL/58

Kalkhoff Endeavour 7 Belt

Endeavour 7 belt
4.999,
Ik wil proefrijden!
 
Verstuur

Proefrijden is belangrijk, Daarom kunt u een fiets bij ons niet online kopen. Wij vinden het belangrijk dat u een fiets (of een soortgelijke fiets) eerst uitprobeert. Daarom kunt u bij ons een proefrit boeken voor de betreffende fiets waarna wij contact met u opnemen. Wanneer de fiets (of een soortgelijke fiets) voor u klaar staat om hem te proberen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen