Giant Daily Tour E+ 1 BD Lage instap
Giant Daily Tour E+ 1 BD Lage instap

Specificaties

Merk Giant
Aandrijving Gates beltdrive
Display Giant RideDash Evo
Jaar 2023
Motor Giant Syncdrive Core 50NM koppel
Plaats accu In frame
Plaats motor midden
Remmen Shimano MT200 hydraulische schijfrem
Versnellingen Shimano Nexus 8

Beschrijving

De Giant Dailytour is de high performance E-bike van Giant. Deze fiets is van alle gemakken voorzien en bied u de meest comfortabele ritten. De fiets beschikt over de grootste 625WH accu. De krachtige Giant Syncdrive core middenmotor (50NM), de Shimano Nexus 8 versnellingen in combinatie met de onderhoudsvrije Gates Beltdrive zorgen er voor dat u echt kunt genieten op deze fiets. Bovendien heeft de fiets het nieuwe RideDash display waarmee u turn by turn kunt navigeren.

De kracht van het Giant Hybrid cycling technology. De Smart Assist waar alle Giant e-bikes van zijn voorzien zorgen er voor dat u comfortabel kunt fietsen. De 6 sensoren in de fiets meten hoe u fietst en passen daar de ondersteuning op aan. De Smart Battery zorgt er voor dat niet alle cellen worden geladen maar alleen de cellen welke een lading nodig zijn.

De fiets word geleverd in de metallic navy kleur en in de frame maten S/45, /M/50, L/55 en XL/60

 

Giant Daily Tour E+ 1 BD Lage instap

Daily Tour
3.849,
Ik wil proefrijden!
 
Versturen

Proefrijden is belangrijk, Daarom kunt u een fiets bij ons niet online kopen. Wij vinden het belangrijk dat u een fiets (of een soortgelijke fiets) eerst uitprobeert. Daarom kunt u bij ons een proefrit boeken voor de betreffende fiets waarna wij contact met u opnemen. Wanneer de fiets (of een soortgelijke fiets) voor u klaar staat om hem te proberen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen